Cupa Mayer 2019

Cupa Mayer 2019


Sunt aproape trei ani de când prietenul și camaradul nostru, Mayer Marius, prinde nelegiuiții altor lumi.

A devenit deja o tradiție să ni-l amintim an de an, în preajma zilei lui de naștere, în felul lui: liber, curajos și devotat, pe cel care a fost mereu un exemplu de dedicare profesională și un mare iubitor de viață.

Anul acesta, cand Marius ar fi trebuit sa împlinească 45 de ani, vom face ceea ce și-ar fi dorit și el să facem: ne strângem de ziua lui la poligon la un concurs de tir.

Până atunci adunăm povești cu Marius. Vă încurajăm să ne împărtășiți pe pagina evenimentului istoriile voastre amuzante, serioase, vesele sau triste, ca să-l facem pe Marius să sughită oriunde s-ar afla!

Competiția se va desfășura pe baza unei structuri piramidale, cu mai multe faze eliminatorii. Pentru fiecare etapă vor concura câte 2 participanți, 3 runde, iar cel care va câștiga 2/3 va fi desemnat câștigător și va avansa în faza următoare. Anul acesta, în plus, pentru fiecare etapă câștigată se va primi câte un tichet de tombolă.

În cadrul evenimentului, veți avea parte de: băuturi răcoritoare, apă, cafea, premii, medalii, tombolă și ultima, dar nu cea din urmă, Cupa Mayer. Premiul cel mare acordat în acest an la tombolă va fi un voucher pentru categoria A (motocicleta cu sau fară ataş si triciclu cu motor cu puterea de peste 15 Kw).

Intrarea în cadrul evenimentului este liberă.

Taxa de participare, pentru doritori, este 150 de ron. Aceasta include: arma, 36 de cartușe 9x19mm și echipament de protecție.

Pentru cartușe extra, se poate achita o sumă extra, de 1,5 lei/cartuș.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail welcome@theblueline.ro, cu subiectul "Mayer Cup" sau la numărul de telefon: 0724049240.

Call Now Button